Translate

tiistai 16. helmikuuta 2016

SUUNNITELMIA BLOGIN SUHTEEN

Heipsanssaa! :)

Eli mulla on viime aikoina pyörinyt päässä ajatuksia blogin muuttamisesta. Tämä blogin muuttaminen käsittäisi nimen muuttamisen, ehkä kokonaan uuden blogin luomisen ja joitain muita muutoksia.

Vaihtelun kaipuisena persoonana sitä aina alkaa suunnitella kaikkea uutta, kun vanhaan kyllästyy :D. Siitä kai tämä idea blogin muuttamisestakin kai on alkunsa saanut..


Jos teillä siellä on jotain ideoita, miten tätä blogia voisi muuttaa, niin otan kyllä ideoita vastaan ihan avoimin mielin! :) Esimerkiksi uusia nimiehdotuksia saa laittaa tulemaan jos niitä on tai sitten ideoita ja ajatuksia ulkoasun suhteen.


Ja muuten, toinenkin "ilmoitusluontoinen" asia. Aloitin eilen, maanantaina karkkilakon, ja ajattelin olla ilman karkkia ainakin 3-4 viikkoa. Jos pystyn olla pidempään niin sitten olen. Ennen karkkilakkoa piti kuitenkin kokeilla tuota uutta Fazerin suklaata ;).



Petra






2 kommenttia:

  1. Itselläni tuli ainakin sellasia parannusehdotuksia mieleen, että blogin pohjan/taustavärin voisi muokata hieman persoonallisemmaksi tästä Bloggerin valmiista pohjasta. Sen lisäksi sivupalkin mainokset voisi mallintaa niin, ettei ne vaihtele kauheasti muiden gadgettien koosta. :-) myös välilehtien teksti voisi olla suomenkielellä, kun koko muukin blogi on. Kivan oloinen blogi sulla. :-)

    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista