Translate

torstai 11. helmikuuta 2016

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET

Heips!

Tulin postailemaan viimeaikaisista puuhistani. Enimmäkseen olen ollut, kuten arvata jo saattaa töissä, ja vapaa-ajalla perheen ja kavereiden kanssa.

Olen katsellut myös tulevia opiskeluvaihtoehtoja netistä ja puuhastellut novellieni parissa.






Viime viikonlopun vietin ystäväni Lotta-Marian kanssa. Käytiin yhdessä ulkona tuulettumassa ja juteltiin ja naurettiin pitkästä aikaa kahdestaan. En ollut oikeasti käynyt yöelämässä kolmeen kuukauteen! Joten ehkäpä pieni tuulettuminen olikin jo ajankohtainen ;).



Yhtenä päivänä viime viikolla iski kamala nälkä.. Ei enää siinä vaiheessa päivää jaksanut alkaa mitään ihmeellistä kokkailemaan, joten poikkesin paikalliseen hampurilaispaikkaan ja otin noutoaterian. Sehän sitten täyttikin niin ettei koko illan aikana  tehnyt mieli syödä enää mitään :D.

Eräs asia ruokaan liittyen: en oikeastaan ymmärrä, miksi ihmiset niin vimmatun kovasti nykyisin laskevat kaloreita ja salilla on käytävä vähintään neljä kertaa viikossa. Onhan se tietenkin hyvä elämäntapa, ja jos siitä nauttii niin mikäs siinä, mutta itse omassa hyvinvoinnin ylläpidossa olen huomannut, että kun syö säännöllisesti ihan normaalia ruokaa, sallien itselleen joskus muutaman poikkeuksen, niin kyllä se paino silläkin kurissa pysyy. Tietenkin lisänä säännöllinen liikunta ettei pääse laiskistumaan ;)

Seuraavan horoskooppipostauksen yritän julkaista tämän Helmikuun aikana. :)

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti