Translate

perjantai 12. elokuuta 2016

HOLIDAY OUTFITS FROM RHODES

Lupasinkin viime postauksessa tulla mahdollisimman pian postailemaan asuja, joita käytin Rhodoksen matkalla. 
Kirjoittelen tätä postausta uudesta Lahden kämpästäni. Tämä on todella kiva opiskelijasolu, ja kämppikset ovat mukavia :). Voin tulla tekemään kämpästäni pienen postauksen kunhan saan tämän ensin hieman valmiimpaan kuntoon.

Mennään kuitenkin aiheeseen, ennen kuin ehdin höpöttää ties miten pitkästi niitä näitä :D.

Tässä tulee mutama asu, joita käytin Rhodoksella.
Suurimmassa osassa kuvista kuvaajina ovat toimineet äitini ja siskoni, mutta pari kuvaa räpsäisin itse teinipeili-tyylillä. :D
Asukuvia oli enemmänkin, mutta osa oli hieman "julkaisukelvottomia" koska ilmeet ja asennot.. :D mutta tässä tulee siis asuista muutama. :)




Mekko: Punanaamio | Kengät: saatu äidiltä | Kaulakoru: Seppälä | Rannekoru: saatu tuliaisena | Laukku: MCM

Ensimmäisenä esittelen koko loman suosikkiasuni: valkoisen Marilyn-mekon. Alunperin ostin tuon mekon lukion penkkareihin, mutta mun mielestä se sopii mainiosti myös kesämekoksi ja loma-asuksi. Eipähän ainakaan ole pölyyntymässä kaapissa. :)


Toppi: HerSecret | Hame: Gran Canarialta ostettu | Korvikset: Gina Tricot

En tietenkään keikistellyt matkalla pelkissä mekoissa :D. Olen hyvin mukavuudenhaluinen ja joinakin iltoina pukeuduin hieman rennommalla otteella. Tässä sininen olkaimeton nyöri-koristeinen toppi ja musta virkattu pitsihame. :)




Paita: Seppälä | Shortsit: H&M | Laukku: MCM

Tässä tuleekin sitten hieman erikoisempi asukokonaisuus. :D Mullahan oli tuona päivänä croksit jalassa. Olisi kyllä tehnyt mieli laittaa jotkut vähän hienommat kengät jalkaan tuon asun kanssa, mutta juttuhan meni niin, että olin juuri pari päivää ennen lomaa päässyt eroon valtavista rakoista, enkä ajatellut hankkia niitä takaisin. Siksipä valitsin jalkaani mukavimmat mahdolliset kengät, eli croksit :D. Vaikka kyllä omasta mielestäni croksit ja hieno laukku + poseeraus ovat kaikkea muuta kuin hyvä yhdistelmä, mutta minkäs teet, kun olet mukavuudenhaluinen ja haluat välttyä rakoilta. :D

Mitä tykkäsit asuista ja tästä postauksesta? :)
Mukavaa viikonloppua kaikille! <3





8 kommenttia: