Translate

torstai 1. syyskuuta 2016

AUTUMN FULL OF ACTION

Ihanaa syyskuun ensimmäistä kaikille! Meikäläisellä on lähtenyt koulu ihan tohinalla käyntiin ja se on omalta osaltaan vaikuttanut siihen, miksi blogissa on nyt alkusyksystä ollut hiljaisempaa. 
Pää on kuitenkin täynnä aiheita, joista olisi kiva postailla niin enköhän minä taas pian saa sen vanhan kunnon postaustahdin kiinni! ;)

Syksyn myötä on varmaan aika monella jo tässä vaiheessa kesälomat lomailtuna, osa on voinut olla työelämässä ja koulussa ja muutaman viikonkin, niin kuin minä.
Olen kyllä aivan rakastunut matkailualaan enkä millään malttaisi odottaa, että saisin jo aloittaa ammatin harjoittamisen!


Tällä hetkellä koulussa on meneillään aikas kiva määrä erilaisia projekteja, esitelmiä ja ryhmätöitä. Nämä projektit ja tehtävät ovat onneksi kaikki aika mielenkiintoisia aiheiltaan - tottakai kun on kyse matkailualasta!:)
Sitten pitäisi löytää aikaa myös niille omille vapaa-ajan projekteille ja aktiviteeteille! 

Kun aloin kirjoittaa tätä postausta, niin tiesin täsmälleen, mistä aioin höpistä, mutta hahhah! Enpäs vain muista enää. Kaikki pitäisi kirjoittaa ylös siltä varalta, että jos kuitenkin unohtaa! :D

Kuvassa 1: Marsalkka Mannerheimin patsas ja Kuvassa 2: suihkulähde Fellmannin puistossa.

Miltäs tuntuu asua Lahdessa? On ollut ehkä kysytyin kysymys viimeisten kuluneiden viikkojen aikana. Muutaman viikon olen siis nyt asunut Lahdessa, ja kyllä voin sanoa, että tykkään tästä kaupungista tosi paljon. Meno on aika erilaista kun vertaa siihen, mitä oli Pohjanmaalla Lapualla ja Seinäjoella. Asun aivan ostoskeskus Trion liepeillä, joten houkutuksetkin ovat lähellä, mutta nyt on alkanut jo alitajuntakin oppia, että kyllä ne ostarit siellä pysyy vaikkei siellä alituiseen ravaisikaan! :D


Yhtenä päivävä käytiin koulusta eräillä messuilla, ja pihassa oli kaksi ihanaa laamaa, joita meidän ryhmä halusi tietysti mennä heti ihastelemaan! :D
Mua pelotti, että laamat sylkisivät meidän päälle, kun olen kuullut, että ne voivat tehdä niin, mutta siinä ne vain katselivat ja ihmettelivät.



Koulun ruokaan olen ollut aika tyytyväinen. Monipuolinen valikoima on tarjottavaa joka päivä ja harvoin enää asunnolla syön lämmintä ateriaa illalla, kun koulussa tulee syötyä lounas,

Mitä tykkäsitte tällaisesta kuulumiset/löpinä-postauksesta?
Entä mitä piditte postauksen kuvista?

Hauskaa syksyä kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti