Translate

tiistai 1. marraskuuta 2016

HALLOWEEN 2016

Hheips kaikki! <3
Ajattelin tulla postailemaan kuvia ja miksei vähän tekstiäkin Halloweenista, jonka tänä vuonna vietin kahden ihanan ystävän, Jennin ja Lotan seurassa.

Mulla oli siis viime viikolla syysloma, jonka vietin äitini ja siskoni luona Lapualla. Mun mielestä 4 tunnin junamatka Lahdesta Lapualle on ihan hitsin puuduttava. Yleensä kuuntelen vain koko matkan musiikkia ja luen lehteä tai kirjaa. Junassa on älyttömän tylsää istua, mutta mieluummin se kuin köröttely pikkuteitä pitkin bussilla. Se matka kestää nimittäin 6 tuntia...

Joka tapauksessa, perjantaina 28.10 meidän pirskeet sitten oli! :) 
Me tykätään juhlia intiimimmässä porukassa, ainakin joskus, sillä meidän kaveriporukassa on niin paljon inside-vitsejä, että harva ulkopuolinen meidän juttuja ymmärtää :D.

Sitten kuvia:



Tarjolla meillä oli kaikenlaista herkkua, kuten kuvista näkyy. Anteeksi muuten kuvien laatu. Ne on otettu kännykällä ja kuvanmuokkausohjelmat eivät olleet yhteistyöhaluisia tällä kertaa :(. 
Ihan vain pari kertaa menetin hermot yrittäessäni tarkentaa ja terävöittää kuvia... :D

Mutta anyway, tarjolla oli sipsiä, coktail-tikkuja, popcornia, karkkia, ja erilaisia pähkinöitä sekä montaa eri makuista limsaa. Lisäksi teimme tyttöjen kanssa vielä Bloody Mary -drinkkiä, ja loppujen lopuksi kukaan meistä ei pitänyt siitä xD. Mun mielestäni se maistui ihan salsakastikkeelta, tehdäänhän tuo drinkki sentään tomaattimehuun... :P



Oltiinhan me tietysti kaikki pukeuduttukin Halloweenin edellyttämällä tavalla. Jenski oli Flapper, Lotta oli noita ja minä olin kissanainen (hännätön sellainen  xD ).
Meillä oli kyllä ihan hulvattoman hauskaa ja nuo meidän partyt olivat kyllä yksi mun syyslomani parhaista hetkistä!
Oli ihanaa tulla jakamaan tämä ihana muisto teidänkin kanssanne! <3

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta :)


Blogiani pääset seurailemaan myös instagramissa ja facebookissa.
Instagramista löydät minut nimimerkillä @petrawou,
ja TÄSSÄ on linkki blogini facebook-sivulle.

Ihanaa loppuvuotta ja loppuviikkoa kaikille!
Palaillaan ;).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti