Translate

lauantai 26. marraskuuta 2016

TYLSISTYTTÄVÄ IKI-FLUNSSA

Heips vaan taas kaikille! <3
Otsikko suorastaan tihkuu luovaa mielikuvitusta, mutta ainakin siitä saa selville, mitä meikäläiselle kuuluu :D Olen ollut viimeisen kuukauden verran flunssassa ja torstaina ja perjantaina mulla oli kuumetta enkä siis voinut mennä kouluun. Kirjaimellisesti vain makasin sängyn pohjalla enkä tehnyt muuta kuin join vettä, söin ja nukuin.
Nyt olo ei ole enää niin kamalan kuumeinen ja taidankin päästä taas maanantaina kouluun. En tiedä mitään tylsempää ja ikävystyttävämpää kuin maata kuumeen kourissa kipeänä kotona!
Kipeänä ollessa on aina se ettei oikein saa aikaiseksi mitään ja se on painajainen mun kaltaiselle ihmiselle, jolla on aina oltava jotain tekemistä! :D

TB kouluun päivään jona ei ollut flunssaa. Todella nostalgista.. ;DD
Olen yrittänyt tehdä koulutehtäviäkin nyt kun olo on ollut vähän parempi. Niin se vaan on: vesi vanhin voitehista. Luulen, että oloni ja kuumeeni on helpottanut suureksi osaksi siitä syystä, että olen muistanut jouda vettä tarpeeksi. Josko tämä tästä vielä iloksi muuttuisi! :)
Voitteko muuten kuvitella, että enää kuukausi niin joulukin alkaa jo olla ohi ja pian vaihtuu vuosi!
APUA! Minne katosi vuosi 2016?! Tuntuu, että tämä vuosi on mennyt jotenkin supernopeasti ohi.


Eilen eli perjantaina kipaisin illalla Lidlistä itselleni macaron-leivoksia <3. Mun mielestä kipeenä täytyy saada herkutella ja syödä just sitä mitä mieli tekee, kun kuumeessa ei yleensä hirveesti tee mieli mitään kunnon ruokaa. Ainoastaan juotavaa ja jotain pientä syötävää.
Illalla sitten alkoi ajatus macaron-leivoksista ja hyvästä sarjasta houkuttaa. 


Halusin laittaa vielä instagramissakin jakamani kuvan myös tänne blogiin. Mielen sopukoissa on Lahteen muuton ja uuden opiskelupaikan myötä alkanut pyöriä kaikenlaisia ajatuksia, että tällaiset voimaa antavat lausahukset ovat välillä ihan paikallaan.
Eihän mulla siis mitään negatiivisia ajatuksia ole päässä pyörinyt. Mun mieli nyt vain on sellainenkin erilaisten ajatusten labyrintti ettei paremmasta väliä! :D

Ihanaa viikonloppua kaikille teille. Olipas ihana tulla taas höpisemään teille <3
Koittakaa pysyä terveinä! :)

P.S. Seuraava horoskooppi postaus saattaa hyvinkin ilmestyä ihan lähi päivinä, joten kannattaapi seurailla ;)


3 kommenttia:

  1. Namii macaronseja <3 Ja pitkittynyt flunssa on jotain niiiiin karseeta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Macaronsit on niin hyviä! <3. Ja kyllä, tosi inhottavaa, kun flunssa pitkittyy :/

      Poista
  2. Lovely photos! You look so pretty*
    Great blog! I'm following you! Follow back? ***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    VastaaPoista