Translate

maanantai 4. syyskuuta 2017

PARASTA SYKSYSSÄ

Vaikka koenkin olevani ehdottomasti kesäihminen, on mun mielestä myös syksyssä omat ihanat puolensa. On värikästä, kun puiden lehdet muuttuvat keltaisiksi ja oransseiksi, jotkut punaisiksi. 
Koulun myötä alkaa rutiinit ja arki lähtee rullaamaan normaaliin tahtiin, kun niin sanottu "tahti" on ainakin itsellä kesällä vähän vinksin vonksin. Koulussa taas tapaa kavereita ja iltaisin koulutehtäviä tehdessä voi luoda itselleen tunnelmaa vaikkapa kynttilöillä ja lemppari musiikilla.


Oma ehdoton suosikkini syksyssä on kynttilät. Mielestäni on ihanaa istahtaa työpöydän ääreen kirjoittelemaan novelleja ja polttaa samaan aikaan kynttilöitä. Tunnelmallisuus saa ainakin itselläni sen mielikuvituksen juoksemaan niin, että tarinaa voi syntyä pitkästikin. Tähän yleensä lisään myös vielä mukillisen suosikki teetä, joka itselläni on sitruuna tai vanilja (vaikea valita kumpi on parempi :D ). Joskus näin myös syksyn sateisissa illoissa jotain, mikä korosti sitä syksyn tunnelmaa, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että näin sateisen kesän jälkeen en enää tiedä, että voiko sitä sadetta leimata enää pelkästään syksyn elementiksi :D. Ei ainakaan Suomessa :D.

Kuva: pinterest

Olen aina tykännyt olla koulussa, ja yleensä viimeistään kesäloman loppumetreillä jo kaivannutkin kavereita ja sitä perusrytmiä ja rutiineita, minkä koulu syksyn myötä tuo tullessaan. Vaikka en olekaan mikään tyypillinen rutiini-ihminen, niin kyllä jotain rutiineita täytyy silti olla, että arki rullaa haluttuun tahtiin :D. (olen  muutaman kerran tämän asian todennut... xD )
Rakastan ruskaa ja sen värejä valtavasti. Kaupunkien puistot ovat punalehtisine puineen kuin satukirjasta, ja vaikka värit olisivat pirteitä, niistä ainakin itselle välittyy hyvin rauhallinen ja harras tunnelma.

Blogini ARVONTA on käynnissä perjantaihin saakka, joten vielä on muutama päivä aikaa käydä osallistumassa. ;)

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3


2 kommenttia: