Translate

tiistai 19. heinäkuuta 2016

JUURIKASVUN BLONDAUS

Hejsan!<3

Kävipä taas kerran niin, että kyllästyin juurikasvuuni, marssin kauppaan ja blondasin juurikasvun. 
Juurikasvun kasvattaminen tuntuu olevan (tai ainakin jossain vaiheessa oli) oikein muoti-ilmiö. Jostais syystä tuo ilmiö ei kuitenkaan meikäläiseen purrut. Inhoan juurikasvua, etenkin silloin, kun se on päässyt kasvamaan tosi pitkäksi. Toki se on makuasia, että millaisesta tukasta kukin tykkää. :)
Ja joillekin voi sopia juurikasvu, joskus se voi tuoda särmää esimerkiksi tietynlaisen asukokonaisuuden kanssa yhdistettynä.
Itse en kuitenkaan koskaan anna juurikasvun kasvaa aivan hervottoman pitkäksi, vaikka tällä kertaa se kyllä pääsikin vähän kasvamaan, koska mulla ei kaikkien kesän kiireiden keskellä ole ollut aikaa edes ajatella juurikasvun värjäystä! :D  
Nyt kuitenkin kyllästyin katselemaan peilistä kuinka se vain kasvoi kasvamistaan, ja värjäsin sen pois! ;D


MITEN BLONDAAN JUURIKASVUNI?
Noh, se riippuu vähän siitä, miten pitkäksi juurikasvu on ehtinyt kasvaa. Jos sitä on vain sentti tai pari, niin värjään vain juuren. Jos se kuitenkin on ehtinyt kasvaa pidemmäksi, niin kuin tällä kertaa oli päässyt käymään, niin värjään koko pään, en pelkkää juurta, jotta kaikki hiukset varmasti värjääntyvät, eikä jää niitä ns. "laikkuja" minnekään.
Katson yleensä aina varmistuksena värjäämiseen pakkauksen mukana tulevaa ohjetta. Joskus saatan soveltaa ohjeita hieman.


Ja tässäpä sitten lopputulos! :) Väri on vielä ihan tuore, koska vasta eilen sen värjäsin, joten kaikilta kohdin väri ei ole vielä tasoittunut, mutta kyllähän se yleensä muutaman pesun jälkeen näyttää luonnollisemmalta. Käytän paljon keltaisuutta poistavaa hopeashampoota, jota mun pitäisikin hommata taas lisää. :D

Mitä piditte tällaisesta hius-aiheisesta postauksesta? :)

Hyvää loppuviikkoa kaikille teille! <3

2 kommenttia:

  1. Ei sitä voi enää niin sanoa juurikasvuksi jos se on pitkä vaan omaksi hiusten väriksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se on aikalailla sama asia.
      Kukin sanokoon miksikä on tottunut sanomaan :).

      Poista