Translate

lauantai 10. joulukuuta 2016

JOULULAHJA VINKKEJÄ

Heips taasen kaikille!
Nyt alkaa pikkuhiljaa olla viimeiset hetket ostella joululahjoja. Onhan Jouluun enää vain kaksi viikkoa aikaa. Itse rakastan antaa lahjoja ja nähdä, kun toinen ilahtuu saadessaan jotain uutta ja kivaa.
Tietenkin niitä lahjoja on kiva saada itsekin, mutta mun mielestä lahjojen antaminen on antoisampaa ja kivempaa kuin niiden saaminen.
Itse olen lahjatoiveideni kanssa melko käytännöllinen, ja yleensä tiedän viimeistään loka-marraskuussa että mitä tahdon jouluna saada. Siskoni taas listaa jo juhannuksena mitä tahtoo joululahjaksi :DD.
Joskus lahjoja miettiessä ongelmaksi  muodostuu, että mitäs sitä antaisi lahjaksi tänä vuonna. Itselläni on tämä ongelma hyvin usein, mietin sitten synttäri -tai joululahaa, kumpaa tahansa.
Päätinkin koota muutaman kollaasin siitä, mitä läheisille voi ostaa lahjaksi. Itse olen havainnut nämä lahjat usein hyvin toimiviksi.

Ystävälle ja siskolle:


Siskot ja ystävät ilahtuvat usein kauneustuotteista, suklaasta tai vaikkapa mindfulness-värityskirjoista. Toki näitä lahjoja voi soveltaa muillekin läheisille, mutta tuossa oli pieni esimerkki siitä mitä siskolle ja ystävälle voisi esimerkiksi antaa.

Äidille:


Äidit saa ilahtumaan mikä tahansa lapsen itse keksimä lahja. Romanttinen kirja, koru tai vaikkapa doven vartalovoide-pakkaus ilahduttavat varmasti.
Näitäkin lahjoja voi soveltaa tietenkin myös muillekin kuin vain äidille.

Veljelle, isälle tai poikaystävälle:


Monella naisella on varmasti usein se ongelma, ettei miehelle meinaa millään keksiä lahjaa. Miten se onkaan niin vaikeaa!? :D Kyllä sitä aina siskoille ja ystäville keksii mutta hei.. mitäs sitä ostaisi isälle, miehelle.. entä veljelle. No, itselläni ei ole veljeä, mutta isä ja poikaystävä on meistä suhteellisen monella xD.
Onneksi miehet ovat usein kuitenkin tyytyväisiä aika simppeleihin lahjoihin, ja mikäli sen lahjan keksiminen on oikein haastavaa niin aina voi kysyä, että mitä hän tarvitsisi tai haluaisi.
Partavedet, kravatit, lompakot ja sen sellaiset ovat aina toimivia lahjoja miehelle. Toki miehellekin voi antaa korun tai kirjan siinä missä äidille tai siskollekin. Suklaa on myös aina hyvä lisä sen varsinaisen lahjan rinnalle.

Toivottavasti näistä kollaaseista oli apua lahjaideoiden kanssa tuskaleville.
Mitä tykkäsitte postauksesta?
Saitteko hyviä lahjaideoita? :))

Petra's Peonya pääset seurailemaan facebookissa ja instagramista mut löytää nimimerkillä @petrawou. :)

Ihanaa viikonloppua ja Joulun odottelua kaikille! :) <3 

2 kommenttia:

  1. Nämä postaukset ovat tosi hyödyllisiä ja kivoja! Hyviä lahjavinkkejä :)

    http://viivimiljamaria.blogspot.fi

    VastaaPoista