Translate

maanantai 6. helmikuuta 2017

TÄMÄN HETKEN MUST HAVE

Hola Bonitas! <3

Helmikuu on ehtinyt edetä jo pitkälle, ja tänään ajattelinkin tulla listaamaan asioita, jotka ovat mulle tällä hetkellä todella Must Have, ja joita pitäisi saada kovaa kyytiä hankittua.
Ainahan sitä tietenkin ajattelee tarvitsevansa kaikenlaista. Sitten pysähtyy viimeistään ostohetkellä miettimään, että tarvitsenko mä tätä sittenkään, vaikka on jo pahimmillaan kuukausia tai viikkoja miettinyt, miten tarpeellinen kyseinen asia olisi. Mulla itselläni on ollut jo jonkin aikaa mielen päällä useita asioita, mitä pitäisi hankkia. Listaan tähän myös asioita, joita haluaisin, mutta en välttämättä tarvitsisi. Olen itse hyvin rationaalinen shoppailija, (ainakin omasta mielestäni), ja mietin aina viimeiseen h-hetkeen saakka, että onko haluamani asia oikeasti tarpeellinen. 
Toki tilanteissa, joissa tietää, että budjetti kyllä kestää vähän suuremmankin hankinnan, tulee tehtyä enemmän ostokisia, joskus myös niitä tarpeettomia, mutta hei you only live once, joten miksi jättäisin ne ihanat kengät tai sen kauan haaveilemani kesämekon tai Victoria's Secretin hajustepaketin ostamatta vain sen vuoksi, että joutuisin luopumaan jostain muusta kyseisenä kuukautena. 

Seuraavaksi hieman kuvia Must Have -asioistani



Mulle on iskenyt aivan kamala vimma sisustaa huonettani. Kolme Must Have asiaa, jotka tänne haluaisin, ovat uudet verhot, työtuoli sekä peili. Ja nimenomaan kokovartalopeili! :)






Tietysti aina on tarvetta myös uusille vaatteille. Itse rakastan hyvännäköisiä ei-niin-tavallisia vaatteita ja asusteita. Omaperäisyys ja tyylikkyys ovat mulle tärkeitä asioita vaatevalinnoissa.
Juuri tämän kaltaisia vaatteita kaipaisin lisää vaatekaappiini. :D




Viimeisinä Must Have -juttuinani kauneustuotteet. Bath & Body Worksin body mistejä olen himoinnut siitä lähtien kun niitä on ollut, NYX:in meikit ovat varmasti tuttuja, ja niitäkin olisi tarkoitus alkaa käyttää enemmän. Lisäksi mun mielestä Victoria's Secretin hajuvedet ovat aivan ihastuttavia <3.

(KUVAT: PINTEREST, GOOGLE)

Mitä pidit tästä postauksesta?
Mitkä ovat sun Must Have -juttuja tällä hetkellä?

Seuraa minua: Facebook Instagram

Oikein ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3


4 kommenttia:

  1. Toi kuvan kokovartalopeili on unelma! Meidänkin pitäisi semmoinen huusholliin hankkia, tällä hetkellä jos johonkin menossa käyn rapun hissistä peilaamassa kun ainoa peili mikä tällä hetkellä on on vessan peilikaapin peili :D Hups.


    ♥ Jasmin N // Little Things With Jassy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Tuttua täälläkin :D mullakin ainoa peili on vessan kaapin peili ja juuri siksi uusi kokovartalopeili olisi todella must have -juttu nyt! :DD

      Poista
  2. kivoja must have juttuja! tommonen työtuoli joita näkyy ekassa kuvassa ois kyllä aivan ihana ♥ samaten kuin nyxin meikitkin :>

    ♥: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ihastuin noihin tuoleihin ja kukapa ei NYX:iä rakastaisi <3
      Kiitos kommentistasi! :)

      Poista