Translate

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

KESÄLOMA STARTTASI

Hellurei! <3

Mulla oli viime viikon perjantaina viimeinen työvuoro harjoittelupaikassani ja maanantaina oli sitten arviointi. Niinhän siinä kävi, että tämä tyttö nappasi parhaan arvosanan sekä asiakaspalvelusta että anniskelusta. Vastaavan hoitajan pätevyys on nyt siis taskussa! :) Täytyy kyllä sanoa, että en odottanut saavani kolmosta kummastakin arvioinnista, mutta olen kyllä itsekin ylpeä suorituksesta.

Tulin eilen junalla Etelä-Pohjanmaalle porukoideni luokse ja huomenna aloitan kesätyöt samaisella mediatalolla, jossa työskentelin ennen Lahteen muuttoa. Ihanaa päästä tutun työn pariin tuttuun tiimiin! :) Tulen työskentelmään tuossa paikassa todennäköisesti koko kesän, ainakin elokuuhun saakka.

Vaikka tämän hetkinen sää ei ole kesää nähnytkään, niin oon silti kyllä hirmu innoissani tulevasta kesästä. Tarkoitus olisi nyt suoda blogille enemmän huomiota, kun ei ole enää työharjoittelun raportteja ja alkoholilainsäädännön pänttäämistä viemässä energiaa. :D
Mielessä on käynyt ainakin blogin ns. "siivoaminen" eli poistaisin kaikki turhat avainsanat ja muutenkin siisitisin ulkoasua hieman. :)

Olen muuten lähiaikoina julkaisemassa kesän 2017 horoskooppia, joten pysykäähän kuulolla ;).


Olen innostunut ihan älyttömän paljon snapchatin uusista ja usein vaihtuvista filttereistä. Tähän postaukseen sopiikin tällainen aurinkolasi-filtteri vaikkei noita tuolla ulkona vielä kamalasti tarvitsekaan! :D Voisin myös toteuttaa joskus tulevaisuudessa snapchat-kuville omistetun postauksen. Tein sellaisia pari kappaletta viime vuonna ihan kokeilun vuoksi ja ne olivat aika tykättyjä :)

Ihanaa tulevaa kesää kaikille! <3
Käyhän tsekkaamassa myös CleoPetran Facebook-sivu. :)


4 kommenttia:

  1. Ompa ihana snäppifiltteri! Ärsyttää kun joskus sinne tulee joku tosi hyvä filsu ja sit se katoaa parin päivän tai viikon aikana ja niitä jää sit kaipailemaan :< Onneksi ne sit joskus taas palaa! Erittäin mielenkiintonen ja erilainen blogi kyllä näiden horoskooppien osalta.

    ~ Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se tietenkin ärsyttävää, jos joku oikein kiva filtteri katoaa :/
      Kiitos kivasta kommentistasi! <3

      Poista
  2. Oii ihana kuva susta ton filtterin kans! :) <3

    VastaaPoista