Translate

lauantai 6. toukokuuta 2017

EN YMMÄRRÄ MIKSI

Heips! <3

Olen puuhaillut viime aikoina paljon työharjoittelun raporttien ja näyttösunnitelman parissa, joten blogin kirjoitus ja muiden blogien lukeminen ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Nyt tulin kuitenkin taas kirjoittelemaan! :)
Otsikko kertookin jo melko hyvin, mistä tulin tällä kertaa postaamaan.
Asioista, joita en voi ymmärtää.


En millään keksinyt, millaisen kuvan laittaisin postaukseen, niin kaivoin albumeista vanhan selfien :D

Eli, en ymmärrä miksi...

...Jotkut parit menevät Temptation Islandille. Katson siis kyllä sarjaa, ja se on mielestäni oikein viihdyttävä, mutta en kyllä itse lähtisi moiseen paikkaan parisuhdetta testaamaan. Mielestäni parisuhteen kannattavuudesta kertoo jo se, että tällainen testi käy edes mielessä. Silloin jos suhde on hyvälaatuinen, ei sitä tarvitse mennä moisella tavalla testaamaan.

...Ihmiset lukevat horoskooppeja, jos ne ovat heidän mielestään humpuukia. Tottakai moni saa niistä viihdettä, ja onhan se myös hyvä tapa tappaa aikaa. Itselleni vain tuntuu oudolta kuulla esimerkiksi "luinpa taas luonnehoroskooppini" ihmiseltä joka ei edes usko niihin tai ei voi ymmärtää niitä. Sama kuin joisi kahvia vaikka ei voi sietää sitä, siis tietenkin vain omasta mielestäni :D. Tämä saattaa olla meidän horoskooppeihin hurahtaneiden oma juttu :D.

...Aku Hirviniemi on joka ikisessä reality TV-sarjassa. Ja vaikuttaa siltä, että pian myös jokaisessa kotimaisessa elokuvassa ja poliisisarjassa. Akussa ei omasta mielestäni ole mitään vikaa, onhan tuo hauska veikko, mutta miksi hänet täytyy tunkea kaikkiin mahdollisiin TV-ohjelmiin? :D

...Suomalaiset ovat niin introverttejä, masentuneita ja epäsosiaalisia ja vakavia. Miksi kasvoilla täytyy aina olla se "Resting bitch face"? Toki tiedän montakin näiden kuvausten vastakohtaa, jotka ovat suomalaisia. Onhan tästä myös teoria jonka mukaan ilmastomme vaikuttaa nihkeään luonteeseemme ja itsekin kyllä uskon tuohon teoriaan, mutta silti. Miksi? Miksi ei voi olla iloinen ja extrovertti ja maailmalle avoin? Mikä siinä on niin vaikeaa?
Toki mielestäni suomalaiset ovat kyllä useimmiten ystävällisiä ja iloisiakin, mutta ymmärsitte varmaan, mitä tällä hain.

...Trendivillitysten mukaan menemistä. En sano, ettäkö siinä olisi jotain väärää. En vain itse ole ikinä ollut ihminen, joka seuraa jokaista pinnalla olevaa trendiä. Toki saatan uusista trendeistä poimia joitain asioita, joista pidän ja jotka omasta mielestäni sopivat juuri minulle, mutta en ymmärrä miksi trendejä täytyy seurata ja pukeutua täysin niiden mukaan ja olla samanlainen kuin kaikki muutkin. Sama pätee ainakin tätä nykyä myös ruokatrendeihin. Miksi en voisi syödä avokadopastaa vain sen vuoksi että se nyt ei satu olemaan enää trendiruoka? Olen hyvin vahva erilaisuuden puolesta puhuja ja erilaisuus ja omaleimaisuus ovat periaatteeni tässäkin.

Mitä pidit tästä postauksesta?
Onko sulla samoja asioita, joita et voi ymmärtää?

Hyvää lauantaita ja viikonloppua kaikille! :)  <3


2 kommenttia:

  1. Kun asuin ulkomailla (tai itse asiassa kun olin just muuttanut molempiin suuntiin) huomasin sen kontrastin niin selvästi, miten epäonnellisia suomalaiset ovat, ja ihan turhaan. Muistin et mua ahdisti kun en voinut puhua jonkun kanssa metrossa Suomessa, mikä on ihan normaalia muualla maapallolla. Täällä jos puhuu ventovieraan kanssa, on olo heti kuin olisi pöpilästä karannu :D

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta! Itsekin on matkustellessa tullut huomattua, että ulkomailla on tapana tervehtiä esimerkiksi kadulla vaikkei tuntisikaan ennestään, ja se kuuluu monessa maassa hyviin tapoihin. Jos sitten Suomessa tervehtii ventovierasta niin saa usein vastaukseksi vain äimistyneen katseen ett "mulleko puhuit" :D

      Poista