Translate

maanantai 26. joulukuuta 2016

MY X-MAS 2016

Helou taas kaikille! :)
Tämä joulu on ollut ehkä rennoin moneen vuoteen, tai ehkä musta tuntuu siltä nyt kun on koko syksy ollut niin kauhean kiireinen koulussa. Tämä joululoma on tullut kyllä niin tarpeeseen!

Tänä vuonna meidän perheessä hieman poikettiin aikaisemmista jouluperinteistä. Aiemmin kaikki ovat ostaneet kaikille lahjoja, mutta tänä vuonna aikuisten keskuudessa arvottiin, että kenelle lahja ostetaan. Minä ostin enolleni, ja äitini ostaa minun lahjani tammikuun alussa sillä kyseessä on hieman isompi lahja <3. Sain äidiltä kuitenkin jo jouluna lahjakortteja ja mummuni oli poikennut säännöstä ja ostanut lahjan myös mulle! :DD
Poikkesinhan mäkin vähän tuosta arvonnasta ja ostin lahjan myös eräälle toiselle aikuiselle ;). Lahjoja on vain niin kiva antaa! <3




Jouluruuat olivat kyllä ihan perinteiset, kuten aina. Ainoastaan lipeäkala puuttui pöydästä tänä vuonna. Sitä on ollut yleensä elämäni jokaisena jouluna tähän mennessä, mutta hyvin pärjättiin ilman sitäkin. Olen huomannut, että kovin moni nykyihminen ei pidä lipeäkalasta, mutta minä kun olen syönyt sitä 1-vuotiaasta asti niin olen aika tottunut! ;D Kaikki eivät pidä kaikista jouluruuista (enhän minäkään pidä rosollista), mutta makunsa kullakin, myös jouluruokien suhteen. 
Jouluruuat poikkesivat ainoastaan sillä tavalla, että yleensä meillä on ollut jälkiruokana luumukiisseliä, mutta tänä vuonna mummuni oli asetellut tarjolle hedelmiä. <3 :) 

Hieman ruokailun jälkeen meillä kävi myös joulupukki, sillä paikalla oli peiniä lapsia. Lahjat jaettiin ja voi sitä ilon ja riemun määrää. Aina kuului jostain nurkasta riemukas kiljaisu kun joku sai juuri sen toivomansa lelun! :D <3



Siskoni kanssa leivoimme jouluaattoa edeltävänä iltana joulutorttuja ja pipareita. Piparit koristelimme kumpikin oman mielikuvituksen mukaan ja siskonihan sai sitten päähänsä tehdä oman FBI-piparin, hän nimittäin katsoo paljon kaiken maailman agenttisarjoja TV:stä joten FBI:n mukaan ristitty piparkakku ei tullut yllätyksenä :DD.
(leivontakuvat on otettu kännykän kameralla joten anteeksi hieman huonompi laatu)


Saatiin pysymään tonttulakki myös Kallen päässä! ;D Toinen oli hieman ihmeissään että mitä tämä nyt on kun täytyy pitää tällaista nuttua päässä :D. 
Kallekin muuten lauloi pukille, taisi tosin olla hieman erilaiset sävelet kuin meillä muilla! xDD
Se ei kuitenkaan tuntunut ketään haittaavan. :D <3


Jouluna mulla oli ylläni punainen HerSecretistä tilaamani paita sekä rakkaat mustat keinonahkahousuni<3. En suoristanut luonnonkikkaroitani lainkaan vaan jätin kiharat valloilleen. Se hyvä puoli on luonnonkiharoissa hiuksissa, että ei tarvitse laittaa hiuksia.
Kultainen koru on Seppälästä ja nuo jo aikaisemmin mainitut mustat housut Gran Canarian matkalta parin vuoden takaa. Ovat kestäneet älyttömän hyväkuntoisina! 

Sellainen oli minun jouluni tänä vuonna.
Miten sinä vietit joulua?
Mitä pidit postauksesta?

Blogiani pääset seurailemaan myös facebookissa ja instagramista minut löytää nimellä @petrawou :)

Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille teille! <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti