Translate

maanantai 13. maaliskuuta 2017

FLUNSSAA, MM-KISAT & HIIHTOLOMA

Heips kaikille taas pitkästä aikaa! <3
Täällä ollaan oltu flunssassa ja kuumeessa joten siksi postauksia ei ole viime aikoina tullut. Kipeänä tekisi aina mieli tehdä kaikenlaista, mutta silti se keskittyminen menee aina siihen itsen parantamiseen. Sairastaminen on kyllä tylsintä mitä tiedän. En malttanut pysyä kuin pari päivää sängyn pohjalla kun alkoi jo tuntua, että pakko alkaa tehdä ja hoitaa asioita, että tulevat joskus hoidetuksi.

En muista olenko kauheasti blogissa tästä asiasta puhunut, mutta olin koulun kautta vapaaehtoistöissä Lahden MM-kisoissa 22.2.-5.3.2017. Kisat olivat kyllä aivan mahtava kokemus ja oli ihan huikeaa olla mukana niin historiallisessa tapahtumassa vieläpä Suomen juhlavuotena.
Työni kisoissa oli toimia katsomo-oppaana. Tarkistin ihmisten lippuja, kun he tulivat katsomoon, ja ohjasin heidät oikeaan katsomoon, mikäli se oli heiltä hukassa. 
Kisatunnelma oli joka päivä ihan huikea. Eniten pidin norjalaisista asiakkaista, sillä he asennoituivat kaikkeen niin iloisesti ja positiivisesti, hymyilivät ja nauroivat paljon ja saattoivat kisapäivän päätteeksi jäädä rupattelemaan kanssamme. Norjasta tuli siis mulle yksi sellainen maa, jossa on pakko päästä käymään joskus.
Pidin myös siitä, että vapaaehtoisten keskuudessa vallitsi niin hyvä yhteishenki. Ainakin meillä katsomo-oppailla. Jos joku tarvitsi apua, sitä oli aina tarjolla, eikä minkään työtehtävän kanssa tarvinnut jäädä yksin, vaan ne hoidettiin tiiminä.

Kisoissa törmäsin myös Antti Tuiskuun jonka kanssa sain napattua yhteiskuvan. Kuva on alempana.

Seuraavaksi kuvia kisoista:

Hyppyrimäet ilta-aikaan.

Hyppyrimäet päiväaikaan.
Työpäivää aloittamassa.
Törmäsinpä myös Antti Tuiskuun! <3 :)
Perjantai 24.2 oli kisoissa naisten perjantai, jolloin Antti Tuisku oli esiintymässä kisojen After Ski -bileissä. Menin sinne muutaman kaverini kanssa.

Keikka oli aivan mahtava ja Antti todellakin otti yleisön haltuunsa. Mun mielestä hänellä on myös todella cool tyyli näissä kuvissa! <3
Lauantaina 4.3. kävimme kisojen päätyttyä katsomassa ilotulitusta. Tässä onkin siitä pari kuvaa, anteeksi niiden kehno laatu :D





MM-kisojen lisäksi Koulutuskeskus Salpauksen matkailualan opiskelijat organisoivat Karnevaalikatu-tapahtuman, joka oli aivan kisojen kulkureitillä. Karnevaalikadulla tapahtui jotain joka päivä, ainoastaan  ma 27.2 olimme kiinni. Meillä oli esiintyjiä, sekä koulun opiskelijoita että ulkopuolisia. Esitykset olivat yleensä laulu ja -tanssiesityksiä ja myös Joulupukki käväisi haastateltavana. Lisäksi Karnevaalikadullamme oli talvikahvila, kauneuspiste ja laavu sekä hevosajelua ja poniratsastusta perheen pienimmille.
Olin koulumme tapahtumassa juontajana kahtena päivänä, 28.2. ja 4.3. Minulla oli kumpanakin päivänä juontajapari, joiden kanssa juonsimme aina päivän ohjelman ja kerroimme päivän teemoihin liittyviä juttuja.

Nyt mulla onkin sitten viimein edessäni se kauan odotettu hiihtoloma, joka oli suurimmalla osalla jo viikolla 9. MM-kisojen vuoksi me saamme pitää lomamme vasta nyt, mutta eipä tuo minua itseäni häiritse, kunhan vaan saan lomani jossain vaiheessa :D.
Tarkempia suunnitelmia en ole tehnyt. Olen ajatellut ainoastaan ottaa rennosti ja tavata ystäviä ja sukulaisia. Yhden kirjan haluaisin myös lukea loppuun ja sen verran olen suunnitellut, että kirjoitan, tai ainakin aloitan kirjoittamaan seuraavaa novelliani. Josko se romaanikin pääsisi pian alulleen! ;)
Eli perheen, ystävien ja harrastusten parissa menee tämä loma, mikäs sen mukavampaa. <3 :)

Pääset seuraamaan blogiani myös sen facebook -sivuilta.

Toivottavasti pidit postauksesta! Mä aloitan nyt sen kauan kaivatun lomaviikon! :)
Ihanaa uuden viikon alkua kaikille! <3


2 kommenttia: