Translate

perjantai 13. toukokuuta 2016

RAITAINEN TUUBIMEKKO

Heips vaan kaikille! Tulin tekemään postausta uudesta, ihanasta raitaisesta tuubimekostani, jonka tilasin kuun alussa Jeans.fi sivustolta.
Tänään on muuten perjantai 13. Uskooko kukaan tämän päivämäärän tuovan epäonnea? :D Mä en usko. Mulle perjantai 13. on perjantai siinä missä muutkin perjantait. En jaksa uskoa moiseen löpötykseen :DD.

Mennään kuitenkin asiaan, eli siihen mekkoon. Samalla esittelen pari muutakin tilaamaani tuotetta.
Sain muuten jonkin aikaa taistella, että sain tuon ekan kuvan ladattua bloggeriin. Blogger ei millään meinannut ladata sitä tänne, mutta taisteltuani tarpeeksi kauan sain tahtoni viimein läpi :D.




Mekko on edestä raitainen ja takaa musta. Raidat ovat pinkkejä, sinisiä ja mustia ja kaksi mustaa raitaa edessä on koristeltu paljeteilla. Takana ylhäällä on yksi paljettiraita. Olen tosi ihastunut tähän mekkoon enkä malta odottaa, että se kesällä pääsee kunnolla käyttöön. :) <3





Muita tilauksiani olivat Fashion Jewelryn kultaiset ketjukorvikset timanteilla ja Qianyu- luomiväripaletti, jossa on 4 nude-sävyistä luomiväriä. Tuo luomiväri tuoksui tosi hyvälle! :D
Olen käyttänyt jo paljon tuota luomiväriä ja korvikset olivat käytössä äitienpäivänä. Tuo mekko pääsee varmasti tiiviimpään käyttöön kesällä, kunhan säät vain olisivat aurinkoisia ja lämpöisiä.

Blogiani pääset seuraamaan paitsi liittymällä lukijaksi, myös blogin omalta fb-sivulta.
Instagramista löydät mut käyttäjänimellä: _petrahz.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

XoXo: Petr

2 kommenttia:

  1. Upee mekko ja ah ihanat noi korvikset!! *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! <3 Ihana kuulla, että tykkäät niistä. Itsekin ihastuin niihin :).

      Poista