Translate

tiistai 3. tammikuuta 2017

UUSI BLOGI, UUDET KUJEET

Hejsan alla ja oikein ihanaa uutta vuotta! :)
Huomasitte varmaan, että blogini on kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Päätin aloittaa uuden vuoden täällä blogin puolella muokkaamalla blogin uuteen uskoon ja uudeksi teemaväriksi valitsin violetin, sillä siitä on tullut yksi lempiväreistäni. Blogin nimikin muuttui, uusi nimi on CleoPetra. Pohdin tuon nimen vaihtamista, mutta ensin piti hiukan pohtia blogin muutoksia oman pään sisällä ennen kuin tarttui tuumasta toimeen. Bloginihan ei sinänsä ole "uusi", vaikka otsikko niin antaakin ymmärtää, vaan säilytän vanhan osoitteen ja vanhat Petra's Peonyn aikaiset postaukset.


Oman uuden vuoteni olen aloittanut listaamalla tavoitteita ja uusia unelmia tulevalle vuodelle ja niistä tulen varmasti postaamaan jatkossa enemmän. Vuosi 2016 opetti mulle hyvin paljon asioita sekä elämäsätä että itsestäni. Vuoden 2017 ykköstavoitteeni onkin kehittyä ihmisenä ja naisena ja mitä koulutukseen ja tulevaan uraan tulee niin tavoitteet ovat melkoisen kunnianhimoiset! 
Haluan todella yrittää tänä vuonna olla se paras mahdollinen versio itsestäni, enkä aio antaa minkään tulla unelmieni tielle :). Haaveet toteutuvat, kun niiden eteen näkee vaivaa, eikös niin? ;)

Vuoden lopussa vilkaisin Tarot-korttejani ja sieltähän ennustettiin onnen ja rakkauden täyteistä vuotta! ;)) <3 Olihan tuo jo 2016 loppuvuodenkin perusteella odotettavissa, ja Tarotin lisäksi myös vuosihoroskooppi lupaili paljon onnea ja rakkautta! 
Jospa kuitenkin lopettaisin tähän astrologiasta ja ennustuksista höpöttämisen ettei mene aivan tähtitieteeksi koko homma! :D

Mitäs pidät blogini uudesta ilmeestä? :) Itse ainakin olen enemmän kuin tyytyväinen! <3

Oikein ihanaa ja rakkauden täyteistä uutta vuotta 2017 kaikille! <3



4 kommenttia:

  1. Tosi hyvältä näyttää blogin uusi ilme! :-) Ehdottomasti kannattaa tehdä unelmien eteen töitä. Ihanaa vuotta 2017 sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, olen ehdottomasti samaa mieltä :)) Ihanaa alkanutta vuotta 2017 myös sinulle <3!
      Anteeksi kun vastaus kommenttiisi tulee näin myöhässä. :D

      Poista
  2. Hyvin sopii tuo uusi nimi sun blogille :) kivan persoonallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Anteeksi sullekin, kun vastaan näin jälkijunassa kommenttiin ':D

      Poista