Translate

tiistai 4. huhtikuuta 2017

5 MUST SEE KOHDETTA

Moikka tyypit! :)

Kuten varmasti on jo aikaisemmin tullut ilmi, opiskelen matkailualaa ja olen siis aivan hurahtanut matkailuun ja sen tarjoamiin erilaisiin mahdollisuuksiin.
Maailman ja uusien erilaisten kulttuurien ja tapojen näkeminen on avartanut mun omaa maailmankuvaani valtavasti, ja vaikka olenkin jo ehtinyt joitakin paikkoja näkemään, niin mulla on silti vielä monia maita ja kaupunkeja Must See -listalla ;)

Opintojen jälkeen olenkin ajatellut vierailla maissa joissa en ole aikaisemmin käynyt ja alla on listattuna meikäläisen Must see -kohteet.

Kuva: Pinterest

AUSTRALIA
Vaikuttaa niin suurelta ja jännittävältä. Eläimistö ja luonto on Australiassa niin erilaista ja ainutlaatuista, ja entäpä sitten ne shoppailumahdollisuudet..?
Mulla asuu myös sukulaisia Ausseissa, ja olisi kiva käydä tapaamassa heitä siellä.

ITALIA
Jo pelkästään se kieli kuulostaa aivan linnunlaululta, samaten ranskan ja espanjan kielet! :D <3
Rakastan italialaista ruokaa yli kaiken ja Italia on myös maa, jolla on hyvin värikäs historia, ja se taitaakin olla se suurin syy, miksi kyseinen maa vetää niin paljon puoleensa. Paikoissa joissa on paljon historiaa, on myös paljon nähtävää ja uutta koettavaa ;)

ISO-BRITANNIA
Ja erityisesti Lontoo. Briteissä on lukematon määrä nähtävyyksiä ja aivan huikeat shoppailumahdollisuudet. Rakastan eksoottisia rantalomia, mutta kaupunkilomat pilvenpiirtäjineen ja museoineen ovat myös hyvin kiintoisia ja erinomainen vastapaino rannalla löhöilylle!

HAVAIJI
En totta puhuakseni pidä maan suomenkielisestä kirjoitusasusta, sillä Hawaii kuulostaa paljon hienommalta ja eksoottisemmalta :D. Mutta anyway, maa vaikuttaa kuvien perusteella olevan varsinainen paratiisi, musiikki siellä on pirteää ja rytmikästä ja ne trooppiset ruuat.. <3

USA
Olen kiinnostunut vierailemaan Jenkeissä vain muutamissa paikoissa, kuten New Yorkissa, Floridassa ja Kaliforniassa. Tiedän, että Amerikasta on monenlaisia stereotypioita, miten he kuvittelevat Amerikan olevan maailman napa ja miten kaikki on aina lähtöisin sieltä.. Tiedätte varmaan, mitä tarkoitan, mutta tähän voisin sanoa, ettei meillä suomalaisilla ole kovinkaan paljoa varaa mollata... :DD ei sillä ettäkö oma kotimaa olisi jotenkin huonompi.

Kuva Rodoksen matkaltamme elokuulta 2016
Mitä pidit tästä postauksesta?
Oletko käynyt jossain listallani mainitussa maassa, jos olet, niin kuulisin mielelläni kokemuksia! :)

TÄSSÄ vielä linkki blogini facebook-sivulle, jonne päivitän reaaliajassa kaikki postaukset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti