Translate

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

MY SPOTIFY PLAYLIST

Hei taas kaikki! <3

Miten suuri osa musiikki on teidän elämää? Mulle se merkitsee tosi paljon. En osaa soittaa oikein mitään soitinta, enkä kamalasti tykkää myöskään laulamisesta, mutta kuuntelen musiikkia ihan päivittäin. Siitä saa ihan älyttömän paljon energiaa, voimaa ja jopa uskoa. Mulla on artisteja joilla on biisejä, jotka ovat ainoa lääke silloin kun mieli on maassa. Tai artisteja joilla on jokin biisi joka saa täysin p*skan päivän muuttumaan, jos ei täydelliseksi niin ainakin paljon paremmaksi.
Etenkin Cheek, Robin, Elastinen ja Enrique Iglesias tuppaavat usein tekemään päivästäni paremman. ;)

Muun muassa Cheekillä, Robinilla ja P!nkillä on paljon kappaleita joita kuuntelen joka päivä. Toki mä kuuntelen paljon muitakin artisteja kuin noita kolmea :D joten eiköhän mennä otsikon aiheeseen:
Mitä löytyy mun Spotify-listalta

Kuvat: Google

Kuuntelen yleensä hyvin sekalaista musiikkia. Sekä ulkomaalaista että kotimaista.
Ja Spotifyn soittolistaltani löytyy:

Cheek
P!nk
Enrique Iglesias
Sabrina Carpenter
Elastinen
Robin
Kaija K
Maroon 5
Ellie Goulding
Ed Sheeran
Jonne Aaron
Janna
Harry Styles
Sanni
JVG
Antti Tuisku
The Chainsmokers

Kuvat: Google


Siinä artistit, joita kuuntelen Spotifyssä eniten. Toki kuuntelen myös muita ja yritän haalia listalleni lisää artisteja, joilta löytyy hyviä biisejä.
En laittanut artistien nimien perään biisejä, sillä kuuntelen niin paljon ja laajasti kaikkia heidän kappaleitaan, että olisin joutunut kirjoittaa nimen perään koko tuotannon :DD.

Löytyykö sun Spotify-listalta samoja artisteja? :)

Oikein ihanaa Vapun odottelua kaikille teille! <3



3 kommenttia: