Translate

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

DAY AT THE BEACH

Heips taas kaikki! <3

Eilinen oli sekä hauska että vähän yllätyksellinen päivä. Nukuin hyvin pitkään ja muistan nousseeni vasta joskus klo 11:30 sängystä, sillä katsoin edellisenä yönä Dexteriä HBO:sta. On muuten ihan huikeen hyvä ja jännittävä sarja, suosittelen lämpimästi! 

No, se mikä eilisessä päivässä oli jokseenkin yllätyksellistä, oli, että äitini ilmoitti aivan yllättäen, että on lähdössä Storsandiin kuvaamaan tehdäkseen jutun matkablogiinsa ja hän sitten kysyi, että tahdommeko minä ja siskoni lähteä mukaan. Ja emmehän me kahta käskyä tarvinneet. Söimme vain nopeasti ja pakkasimme rannalle mukaan juotavaa, pyyhkeet, bikinit ja lukemista. 
Ja sitten oltiinkin jo valmiina lähtöön.


Porukoiltani on yli tunnin ajomatka Storsandin hiekkarannalle ja automatkahan meni siinä musiikkia kuunnellessa ja Cosmopolitania selatessa. Perillä minä ja siskoni menimme miltei heti uimaan, mutta aluksi tuo "uiminen" oli enimmäkseen kauniiden kivien etsiskelyä ja leivänheittoa :D.
Vesi oli niin kylmää, että en ainakaan itse pystynyt uida kovin kauaa vaan aika pian pulahdettuani menin takaisin rantaan lukemaan kirjaa ja syömään pikkusuolaisia eväitä.






Tämä kaunis ranta ja sen tarjoama näkymä merelle oli kyllä todellakin tunnin autossa istumisen arvoista. Vaikka vesi olikin aika kylmää niin olihan nyt jo meikäläisenkin aika heittää talviturkki veks! :) Oli aivan uskomattoman rentouttavaa katsella merelle rantahietikolta ja lueskella hyvää kirjaa kun aurinko ja lämmin tuuli hyväilivät ihoa. <3


Illalla pidimme vielä siskoni kanssa leffaillan. Katsoimme Pirates of the Caribbeanin 4. osan ja 21 tapaa pilata avioliitto! Kummatkin olivat hyviä elokuvia, jotka minunkin oli jo korkea aika nähdä! :D
Leffaherkutkin olivat aivan täydelliset. <3


2 kommenttia:

  1. Oi miten upeita biitsikuvia! Ihanan kesäinen postaus :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kerrankin oli myös kesäinen sää että pääsi uimaan ja ottamaan näitä kesäisiä kuvia :D

      Poista