Translate

tiistai 20. kesäkuuta 2017

HAPPY DAY WITH FRIENDS

Hola! <3

Olin viime viikon torstaina kahden parhaan ystäväni kanssa Seinäjoella viettämässä vapaapäivää. Tämä postaus tulee siis sikäli hieman myöhässä, että tuosta on ehtinyt kulua jo jokunen päivä, mutta minkäs teet kun on paljon muutakin tärkeää tekemistä.

Ystäväni Jennin äiti heitti meidät Seinäjoelle, sillä juna- ja bussiaikataulut eivät oikein sopineet yhteen meidän aikataulumme kanssa. Kävimme ostoksilla ja sen jälkeen syömässä sekä elokuvissa katsomassa tuon paljon puhutun Wonder Womanin, ja suosittelen elokuvaa todella lämpimästi. Vaikka leffa olikin aika täynnä actionia niin kyllä siinä sai välillä herkistyäkin ;).






Oli kyllä ihanaa viettää kokonainen päivä näiden mahtavien tytsyjen seurassa. Laitoin tähän postaukseen myös kuvat, joita julkaisin Snapchatissa päivästämme.
Oli ihan huikean ihanaa nähdä näitä kahta ihanaa ystävää, muistella vanhoja kommelluksia ja nauraa vedet silmissä. Ja totta kai syödä niin että navat paukkuivat.
Kyllä, unohdin ruokakuvat, sorry, mutta eikös ole pääasia, että oli hauskaa.
Tässäpä meillä taas yksi uusi ihana muisto matkassamme. <3

Ostosreissulta ostin uuden bombertakin, hameen sekä uuden kirjan täyttämään hyllyäni. Tulen tekemään ostamistani vaatteista postausta myöhemmin.



Ostamani kirja oli Audrey Carlanin Calendar Girl, joka ainakin takakannen perusteella tulee olemaan jännittävää luettavaa :).

Käyhän tsekkaamassa myös blogini facebook-sivu. :)

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3


2 kommenttia: