Translate

lauantai 10. kesäkuuta 2017

MY FUNNY SUMMER FACTS

Hello! <3

Kesä on jo ehtinyt edetä mukavasti, vaikkakin säät saisivat pysyä lämpöisinä ja taivaskin voisi  mielellään olla ihan täysin pilvetön :D. Anyway, minulla, kuten varmasti meillä kaikilla on jotain hauskoja asioita/tapoja jotka toistuvat erityisesti kesäisin. Ainakin itseltäni löytyy sellaisia joten päätin tulla tekemään aiheesta postausta hauskojen faktojen muodossa.

Vielä ennen listaustani, arvatkaapas mitä? :D Meidän ranskanbulldogimme päätti ryhtyä suutariksi ja tuunata mun mustat ballerinat uuteen uskoon. Ballerinoissani oli ennen kultaiset ketju-yksityiskohdat ja koiramme oli repinyt nuo yksityiskohdat irti liitoksistaan :DD. Eivät onneksi olleet kalliit kengät :D

Kuva: Pinterest


Sitten niihin faktoihin:

1. Mulle tulee aina kesällä kamala hinku istuttaa kukkia! Mahdollisimman paljon väriloistetta terassille! <3
2. Olen yleensä kesällä paljon pirteämpi kuin talvella. Näin varmasti on aika monen suomalaisen kohdalla, kun elämme tällaisessa ilmastossa. Toisaalta olen kyllä luonteeltanikin pirteä, mutta silti, kesällä jotenkin vain itsekin tuntee itsensä pirteämmäksi.
3. Syön kesäisin ihan tolkuttoman paljon jäätelöä :D sitä on aina oltava pakastimessa.
4. Vesi-ilmapallot ovat parhautta. Esimerkiksi uimisen yhteydessä on hauskaa olla sotaa vesi-ilmapalloilla. Tulee ihan lapsuuden kesät mieleen <3
5. Saunominen on ihan parasta kesä-aikaan. Parhaassa tapauksessa voi ravata uimassa ja saunassa perätysten ja nauttia tuoreen koivuvihdan tuoksusta ja kylmästä juomasta terassilla saunomisen yhteydessä.
6. Kesä on mekkojen aikaa. Rakastan pirteitä kesämekkoja ja tarkoitus olisi hankkia ainakin yksi sellainen lisää vaatekaappiin tänä kesänä.
7. Iltalenkit auringon laskiessa. Voi samalla ihailla auringonlaskua ja saa aikaa omille ajatuksilleen. Yleensä otan koiran mukaan iltalenkille, mikäli satun olemaan porukoideni luona, jossa koiramme asuu.

Käythän tsekkaamassa myös CleoPetran facebook-sivun. :)

Ihanaa lauantaita ja viikonloppua kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti