Translate

tiistai 30. kesäkuuta 2015

USKALLA UNELMOIDA

Nyt tulee se postaus, jonka muistaakseni viime viikolla lupasin tekeväni!

Olen itse tosi kova haaveilemaan. Olen ollut sellainen aina, ihan lapsesta asti. Välillä tuntuu ihan, että unelmia ja haaveita tulee koko ajan lisää, ja välillä ihan naureskelen sille, että kuinka ehdin kaiken toteuttaa :D.

Jokaisella on varmasti sekä pienempiä että suurempia unelmia. Niin pitää ollakin. Unelmat kannattelevat ihmistä. Ne antavat toivoa ja tavoittelemista elämään. Joku haaveilee koirasta, toinen suuresta perheestä ja toinen menestyksekkäästä urasta, joku voi haaveilla niistä kaikista yhtä aikaa, eikä se väärin ole. Unelmat ovat toteutettavissa niin kauan, kuin niihin uskoo. Täytyy vain uskaltaa.      Unelmoiminen on helppoa, vaikka se vaatiikin rohkeutta. Suuret ja villit unelmat kertovat paljon ihmisen rohkeudesta. Ihailen ihmisiä, jotka eivät pelkää toteuttaa unelmiaan, ihmisiä, jotka etsivät tavan toteuttaa kaikki haaveensa hinnalla millä hyvänsä.



Ujokin voi olla rohkea. Ujollakin ihmisellä on unelmia, siinä missä rohkeallakin, ja siksi voisikin sanoa, että on olemassa monenlaista rohkeutta. "Rohkeus ei oo sitä ettei pelota, vaan ett' uskaltaa hyppää vaik ei tiedä selviikö elossa". Toi on yks mun lempilauluista, Cheekin äärirajoille :).
  Se mitä yritän sanoa, on, että rohkea ei ole se, joka ottaa vastaan jokaisen kavereiden heittämän hullun "hyppää pää edellä seitsemännestä kerroksesta"-haasteen, vaan se, joka unelmoi, uskoo unelmiinsa ja toteuttaa ne. Meissä jokaisessa on se piirre, se ääni, joka kuiskii "Sinä pystyt siihen", toisilla se ääni on hiljaisempi toisilla vahvempi, mutta itse henkilökohtaisesti uskon, (tai ainakin hyvin syvästi toivon) että jokaisen elämässä tulee päivä, jolloin sitä ääntä alkaa kuunnella tarkemmin.

MISTÄ MINÄ HAAVEILEN?


Ne, jotka ovat lukeneet blogiani enemmän, ovat varmaan jostain postauksesta lukeneet, että haluan jonain päivänä olla kirjailija. Myös opettajan ammatti on tähtäimessä. Odottelenkin parhaillaan jännityksellä Turun yliopistosta vastausta, että pääsinkö opiskelemaan humanistiseen tiedekuntaan. Se olisi mulle yhden unelman täyttymys. Portti toteuttamaan haavetta opettajan ammatista.

  Lisäksi haluan matkustella paljon, haluan eläimiä ja jonain päivänä perheen ja... ja... ja... Se lista on pitkä, ja jos nyt luettelisin sen kokonaan, niin istuisin tässä kirjoittamassa tätä yhtä ja samaa postausta vielä huomennakin :D.

Jokainen pystyy toteuttaa unelmansa - If you can dream it, you can do it. Unelmien suhteen täytyy vain olla kärsivällinen, Roomaakaan ei rakennettu yhdessä päivässä. Mulla kärsivällisyys ei ole vahvin piirre, mutta kun jostain oikein kovasti haaveilee, niin kyllä siitä asiasta jaksaa pitää kiinni.

Tähän loppuun vielä biisi, jonka myötä toivon, että jokainen teistä vie unelmansa Äärirajoille ! :)

Oikein hyvää loppuviikkoa ja Dare To Dream kaikille!  :) <3

Petra the Dreamer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti