Translate

maanantai 16. maaliskuuta 2015

OUTFIT, KYNSIJUTTUJA VOL 2 & KUULUMISIA

Moi taas!

Taas on melkein kaksi viikkoa vierähtänyt siitä, kun viimeksi kirjoittelin.

Tänään ajattelin postata yhden outfitin, hieman kynsijuttuja ja muita kuulumisia sitten viime kerran.



Mulla ei ollut nyt kuvaajaa saatavilla, joten joudutaan tyytymään peilin kautta otettuun selfieen :D.
Anyway,  Toppi: seppälä, farkut: farkkushop, kaulakoru: seppälä. Kaulakoru ei kyllä näy kovin selkeästi tuosta, pahoittelen, mutta kuitenkin. :D

Tuosta topista voin kertoa sen verran, että kun löysin sen, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Nuo mustat farkut taas kuuluu mun luottovaatteisiin. Ne sopii monien paitojen kanssa yhteen ja tuntuu mukavilta päällä vaikka ovatkin tosi tiukat.



Ehkä yhdet parhaiten onnistuneista kynsistä, mitä olen koskaan itselleni tehnyt. Ohje on todella yksinkertainenkin vielä: punainen kynsilakka pohjalle, (alle voi laittaa valkoista kynsilakkaa, niin punaisen oma väri tulee selkeämmin esille!) mustavalkoista glitteriä ja lopuksi vain läpinäkyvä suojalakka lisäämään kiiltoa. :)





On ollut aivan ihanat säät nyt monta päivää, ainakin täällä Pohjanmaalla. On ollut tosi ihanaa ja piristävää käydä lenkillä näin aurinkoisella ilmalla. Aurinko paistaa, linnut laulavat, ja joka puolella on havaittavissa merkkejä siitä, että kesä lähestyy :) <3

Eräänä päivänä löysin kaupasta tarjouksessa olevaa lohta, ja sain inspiksen tehdä iltapalaksi lohileipiä :P. Rakastan lohta ja leipäjuustoa.

Viikonloppu menikin sitten kavereiden kanssa. Perjantaina käytiin Pinkun kanssa paikallisessa ravintolassa syömässä meidän kummankin herkkuruokaa: aurajuustokanaa ja sipuliriisiä!! Nam! Jälkkäriksi otettiin jäätelöä, kuten aina :). Perjantai-iltaa vietin sitten muiden kavereiden kanssa.

Lauantaina mun ihana ystäväinen jo monen vuoden ajan, tuli sitten mun luo. Lauantai-iltaa vietin sitten ihan omiin nimiini katsellen James Bondia! Bond on mun ehdoton suosikki!
Sunnuntain vietinkin sitten ihan vain rauhoittuen ja relaten hieman, ja sunnuntai illan vietinkin sitten töissä.

Tässähän näitä kuulumisia taas tuli.

Ensi kertaan, Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti